Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jackie

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18824284006

WhatsApp : +8618824284006

Free call

Η Apple κυκλοφορεί τη νέα έκδοση του βοηθητικού οδηγού πιστοποίησης MFi: Η αστραπή στον προσαρμοστή Ethernet παρατίθεται

February 25, 2021

τελευταία εταιρεία περί Η Apple κυκλοφορεί τη νέα έκδοση του βοηθητικού οδηγού πιστοποίησης MFi: Η αστραπή στον προσαρμοστή Ethernet παρατίθεται

Η Apple ανήγγειλε ένα σχέδιο επέκτασης για το πρόγραμμα πιστοποίησης MFi έτσι ώστε οι κατασκευαστές προσαρμοστών τρίτων μπορούν να ακολουθήσουν την τυποποιημένη έγκριση της επιχείρησης, η οποία περιλαμβάνει τα καλώδια προσαρμοστών που υποστηρίζουν τη δύναμη πάνω σε Ethernet (σημείο εισόδου). Η Mac Otakara ανέφερε ότι η Apple απαρίθμησε τις αλλαγές που εισήχθησαν στη «έκδοση προδιαγραφών R31 διεπαφών MFi βοηθητική» έτσι ώστε οι κατασκευαστές τρίτων μπορούν να δημιουργήσουν τα νέα εξαρτήματα που είναι συμβατά με iOS τις συσκευές.

 

 

Στο νέο κατάλογο, ήμαστε ευχάριστα έκπληκτοι να διαπιστώσουμε ότι η Apple έχει παράσχει έναν νέο οδηγό πιστοποίησης MFi για την αστραπή στους προσαρμοστές Ethernet. Αυτήν την περίοδο, ο μόνος προσαρμοστής MFi Ethernet που απαριθμούνται στο σε απευθείας σύνδεση κατάστημα της Apple και οι μαγαζί λιανικής πώλησης κατασκευάζονται από Belkin.

 

Αναφέρεται ότι εξουσιοδοτημένοι οι MFi προσαρμοστές σημείου εισόδου μπορούν άμεσα να χρεώσουν iOS τις συσκευές όταν επιτρέπεται η σύνδεση. Ελλείψει του σημείου εισόδου, οι χρήστες πρέπει να παρέχουν τη δύναμη στη συσκευή μέσω άλλων μεθόδων (ένα ενιαίο καλώδιο φωτισμού).

 

Σύμφωνα με την έκθεση, η Apple έχει προσθέσει τον ελεγκτή RTL8111EPU Gigabit Ethernet Realtek στον κατάλογο πιστοποίησης MFi. Συγχρόνως, η Apple παρέχει ακόμα τις οδηγίες πιστοποίησης MFi για το φωτισμό στους ακουστικούς προσαρμοστές usb-γ, όπως το καλώδιο προσαρμοστών της Anker που παρουσιάζεται στην εικόνα τίτλου.

 

Μέσω του MFi-επικυρωμένου usb-γ στον ακουστικό προσαρμοστή φωτισμού, MacBook, iPad οι υπέρ και χρήστες PC παραθύρων θα είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις κάσκες αστραπής μέσω της διεπαφής usb-γ, αλλά αυτό δεν έχει ακολουθηθεί από άλλους βοηθητικούς κατασκευαστές.

 

Αναμένεται ότι στους επόμενους μήνες, θα δούμε περισσότερο φωτισμό σε Ethernet ή το φωτισμό στους ακουστικούς προσαρμοστές usb-γ βασισμένους στα νέα πρότυπα πιστοποίησης MFi.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

jackie@focusestech.com
+8618824284006
86-18824284006
jackie@focusestech.com