Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jackie

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18824284006

WhatsApp : +8618824284006

Free call

Πόσοι τύποι κινητών τηλεφώνων μετρίασαν το γυαλί και ποιες είναι οι διαφορές τους

March 26, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσοι τύποι κινητών τηλεφώνων μετρίασαν το γυαλί και ποιες είναι οι διαφορές τους

Με τη φλογερή αγορά των έξυπνων τηλεφώνων, η αγορά για τον κινητό μετριασμένο τηλέφωνο προστάτη γυαλιού έχει αναπτυχθεί ήσυχα μαζί με τα κινητά τηλέφωνα. Δεν είναι νέο για να συνδέσει ένα μετριασμένο γυαλί με ένα κινητό τηλέφωνο. Βασικά, μετά από να αγοράσει ένα νέο κινητό τηλέφωνο, το κινητό τηλέφωνο δεν παραδίδεται, και το μετριασμένο γυαλί θα φθάσει πρώτα. Υπάρχουν πολλά είδη κινητού τηλεφώνου που μετριάζονται glasss. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα δημοφιλή μετριασμένα γυαλιά.


Η κορυφαία ποιότητα μετρίασε την αντίσταση μέσων κατασκευής γυαλιού ενάντια στις γρατσουνιές που μπορούν να κάνουν τον προστάτη οθόνης σας να φανεί θαμπό και φορημένο. Το oleophobic επίστρωμα κρατά τα δακτυλικά αποτυπώματα και smudges μακριά για μια σαφή άποψη της οθόνης του τηλεφώνου σας! Το λεπτό σχεδιάγραμμά του προστατεύει την οθόνη σας χωρίς την προσθήκη μαζική ή κράτηση της περίπτωσής σας από να εγκαταστήσει εσφαλμένα. Επιτρέπει επίσης την άριστη ευαισθησία οθόνης αφής και αφήνει του τηλεφώνου σας να λάμψει κατευθείαν με τη σαφήνεια γοητείας!


Το τρισδιάστατο πλήρες καλυμμένο μετριασμένο γυαλί καυτός-κάμπτει στην πλευρά του μετριασμένου γυαλιού. Έναντι του μετριασμένου 2.5D γυαλιού, είναι τεχνικά απαίτηση, όχι μόνο που διατηρεί την αντοχή, υδροφοβικό oleophobicity, υψηλής ευκρίνειας υψηλός-διαφάνεια, απλή αποσύνθεση και άλλες πτυχές. Η άριστη δυνατότητα, συγχρόνως, η χρήση του τρισδιάστατου καυτού Τύπου που διαμορφώνει την τεχνολογία στο τύλιγμα ακρών, έτσι ώστε το γυαλί μπορεί πλήρως να τυλίξει την οθόνη του κινητού τηλεφώνου, ώστε να προστατεύσει και όμορφος.

 

Το αντι-μπλε ελαφρύ μετριασμένο γυαλί αναπτύσσεται βασισμένος στη μείωση της ζημίας του μπλε φωτός στους ανθρώπους. Έναντι του γυαλιού προστασίας οθόνης ανάδυσης στην αγορά, το αντι-μπλε ελαφρύ γυαλί προστασίας έχει τις λειτουργίες explosionproof, δακτυλοσκοπεί την αποβολή, την γρατσουνιά-απόδειξη, τη αποστείρωση, κ.λπ., και η πιό διακριτική λειτουργία της είναι μπλε ελαφρύ φράξιμο. Με να απορροφήσει και το μετασχηματισμό του μπλε φωτός εκπεμπόμενου από τις πηγές φωτός όπως τα κινητές τηλέφωνα, οι υπολογιστές, οι τηλεοράσεις, και τα φω'τα των οδηγήσεων, το αντι-μπλε ελαφρύ γυαλί προστασίας μπορεί πολύ να μειώσει την υποκίνηση του μπλε φωτός στα μάτια και να ελέγξει την εμβάθυνση της μυωπίας εκτός από την παρεμπόδιση της μυωπίας, το μπλε προστατευτικό γυαλί περνά επίσης τις υπεριώδεις ακτίνες. Απορρόφηση και μετασχηματισμός, για να αποτρέψουν το ξηρό δέρμα που προκαλούνται τη UV αντανάκλαση που προκαλείται από από τα σημεία δερμάτων, το chloasma και άλλα προβλήματα.

 

Το κινητό τηλέφωνο είναι πάντα γύρω από μας σχεδόν κάθε στιγμή, και μερικά μικρά μυστικά στο κινητό τηλέφωνο δεν προορίζονται να δουν από τους ξένους. Αλλά συνήθως παίζοντας έξω από το τηλέφωνο, άλλοι μπορούν να δουν το περιεχόμενο του τηλεφώνου με ένα φως χτυπούν, είναι πολύ δυσάρεστο. Αυτή τη στιγμή, η εμφάνιση ενός μετριασμένου γυαλιού που αποτρέπει το voyeurism θα λύσει αυτό το πρόβλημα για σας. Το κυριώτερο σημείο αυτού του μετριασμένου γυαλιού είναι να αποτραπεί το voyeurism και να προστατευθεί η μυστικότητά σας. Με τη χρησιμοποίηση της αρχής της ελαφριών διάθλασης και της απεικόνισης, η κινητή τηλεφωνική οθόνη μπορεί μόνο να δει σε μια μετωπική άποψη 90 βαθμού. Κάτω από τη γωνία μπροστινής άποψης, η κινητή τηλεφωνική οθόνη δεν μπορεί να δει σε μια γωνία λιγότερο από 30 βαθμών. Όσο μικρότερη η φωτεινότητα, λιγότερο ο ορατός αυτό είναι, και η αποτελεσματική προστασία σας. Η το μυστικότητα σας επιτρέπει για να μην πρέπει πλέον να ανησυχήσει για κάποιο το voyeur κατά παιχνίδι των κινητών τηλεφώνων.


Το μετριασμένο γυαλί οθόνης μεταξιού είναι ένα συνθετικό μετριασμένο γυαλί φιαγμένο από ευθύ μετριασμένο γυαλί στην άκρη με το πλαστικό ή άλλο κράμα αργιλίου, τα οποία μπορούν να αποτρέψουν την άκρη του μετριασμένου γυαλιού από την καταστροφή. Εντούτοις, το μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορεί να καμφθεί, και το σύνολο είναι μια ευθεία επίδραση, αλλά το χρώμα μπορεί να είναι ζωηρόχρωμο. Το μετριασμένο γυαλί οθόνης μεταξιού χαρακτηρίζεται από το αυτοκόλλητο, υψηλής ποιότητας αντιστατικό γυαλί προσρόφησης, που καθιστά το προϊόν εύκολο να εγκαταστήσει και να αποσυνθέσει, εύκολος να λειτουργήσει, θα απορροφήσει αυτόματα την κατάλληλη οθόνη, και μπορεί επίσης να εγκατασταθεί επανειλημμένα.

 

Επειδή η επιφάνεια του μετριασμένου μεταλλίνη γυαλιού είναι τραχιά, δεν είναι εύκολο να αφεθούν τα δακτυλικά αποτυπώματα, έτσι ευνοείται από μερικούς χρήστες. Εντούτοις, το γυαλί μεταλλινών είναι μακριά λιγότερο διαφανές από το υψηλό σαφές μετριασμένο γυαλί και θα μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης. Ιδιαίτερα στον ήλιο, ακόμα κι αν η φωτεινότητα της οθόνης προσαρμόζεται στο φωτεινότερο, είναι όχι πάντα δυνατό να δει το περιεχόμενο. Στο σκοτεινό περιβάλλον, πολλές φορές το τηλέφωνο ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα οθόνης σε ένα ελάχιστο. Σε αυτήν την περίπτωση, δεδομένου ότι το γυαλί μεταλλινών έχει τη φτωχή ελαφριά μετάδοση, μόλις η φωτεινότητα της οθόνης γίνει χαμηλή, το περιεχόμενο είναι επίσης αόρατο. Επομένως, η χρήση ενός γυαλιού μεταλλινών για πολύ καιρό θα προκαλέσει σίγουρα την κούραση ματιών.

Εν περιλήψει, πρέπει να έχετε μια γενική κατανόηση της διαφοράς μεταξύ αυτών μετριασμένο γυαλί, μπορείτε να αγοράσετε το αντίστοιχο μετριασμένο γυαλί σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες σας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

jackie@focusestech.com
+8618824284006
86-18824284006
jackie@focusestech.com